Mangeårig erfaring og godt håndværk

Med base i Sydjylland, udfører vi mange typer af opgaver inden for bl.a Total entrepriser, tømrer anlægsgartner og belægningsopgaver i hele Syd og Sønderjylland og hjælper både private og erhvervskunder med opgaver.

Vi hyrer og ansætter kun folk med relevant erfaring til samtlige opgaver der udføres, hvilket sikrer kvalitet og ordentlighed gennem hele processen, indtil færdig aflevering. Vi går langt for at få en glad kunde, samt skabe den tillid der er nødvendig for en gnidningsfrit og trygt forløb.

Med mange års erfaring inden for byggebranchen er vi rutineret inden for mange typer af opgaver. Vores kompetencer spænder vidt. Forudsætningen for succes er med jer (kunden) i centrum, hvor vi i sammen skaber det bedste fundament til de rigtige beslutninger fra start. Se jer om på siden og lad os efterfølgende få en faglig snak.

Din lokale Håndværker - kåret som vinder af brugerne

Den seneste tid har dygtige håndværkere i hele landet konkurreret om Håndværker.dk Prisen, der gives til den bedst anbefalede håndværker i regionen. Brugerne har altså givet deres mening til kende og udnævnt Asmussen Entreprise & Anlæg ApS, som den bedste håndværker i sin branche i Region Syddanmark.

Netop anbefalingerne er hele grundlaget for Håndværker.dk Prisen. I årets løb har håndværkere over hele landet indsamlet anbefalinger, hvoraf 159 er blevet kåret som vindere indefor forskellige branchekategorier og regioner.

Blandt vinderne er Asmussen Entreprise & Anlæg ApS fra Syddanmark, som har vundet i et tæt opløb og dermed valgt af brugerne som “Region Syddanmark bedst anbefalede Anlægsgartner/Belægninger.

I en tid hvor byggebranchen er presset ovenpå pandemien, et usikkert marked, stigende antal konkurser og rekordhøje materialepriser, er håndværkernes anbefalinger og titlen som vinder af Håndværker.dk Prisen et stempel i bogen, der skaber tillid mellem håndværker og kunde i en usikker tid. Netop Bjarke Asmussen & Kay-Uwe Asmussen gør en dyd ud af at være den bedste håndværker og give sine kunder den bedste oplevelse.

På landsplan er der blevet givet over 94.542 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og de mange anbefalinger er blevet verificeret inden de talte med i konkurrencen. På den måde sikres en retfærdig konkurrence i håndværksfaget.

Vil du gerne modtag et tilbud?
​Kontakt os herunder

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Send os en mail på:

asmussenogbil@hotmail.com

Eller udfyld vores formular nendenunder:

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rådgivning

Vi tilbyder omfattende entrepriser inden for have- og anlægsservice og rådgiver professionelt.

Mere end 25 års erfaring

Vi besidder den nødvendige erfaring for at udføre din opgave på bedste manér.

Masser af gode anmeldelser

På Håndværker.dk samler vi på tilfredse kunder. Se priser, nominerer og anmeldelser her:

er du interesseret?

Kontakt os og få beregnet en pris på din næste tømreropgave

Skal vi samarbejde om dit næste anlægs- eller byggeprojekt? Kontakt os allerede i dag, og få pris og et tidsestimat på projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.

kontakt​

Asmussen Entreprise & Anlæg

Raade Bygade 45 6100 Haderslev

CVR-nummer: 41889144

Telefon: +45 5230 4717 (eller +45 5118 1058)

E-mail: asmussenogbil@hotmail.com.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave?

Ring til os med det samme!​