5

Om os

Har i en drøm om et nyt byggeprojekt?
Så har i fundet det rigtige team til opgaven. 

Med base i Haderslev udfører vi mange typer af opgaver inden for tømrer-, murer-, anlægsgartner- og malerfaget i lokalområdet samt i Aabenraa, Kolding og Ribe. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at udføre deres arbejde, da vi mener alle skal have adgang til professionelle fagmænd. Hos Asmussen entreprise & anlæg kan du få hjælp til alle størrelser af opgaver og altid til gode og konkurrencedygtige priser.


Med 15 års erfaring inden for byggebranchen er vi rutineret inden for mange typer af opgaver. Vores kompetencer spænder vidt, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dine projekter. Vi tilbyder altid vores kunder råd og vejledning uanset hvilken opgave de søger løst. På den måde har kunderne det bedste fundament for at træffe de vigtige beslutninger omkring deres opgaver. Så hvad enten du har brug for en dygtig murer, maler, tømrer eller anlægsgartner, så står Asmussen entreprise & anlæg klar til at hjælpe dig.

 

Lad os tage en faglig snak

Har du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders behov. 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

5230 4717

Vil du gerne ringes op?
Udfyld kontaktformularen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

5230 4717

5

KONTAKT

Bjarke Asmussen

Østbygade 55
6100 Haderslev

Tlf: 5230 4717
Mail: info@asmussen.dk

5

TELEFONTIDER

Man - Fredag   08.00 - 16.00